20252 | S -OvalbuE |
Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262
kemisti Katariina Alagrund: katariina.alagrundhus.fi / 0504272475 ja lääkäri Anna Lempiäinen: anna.lempiainen
hus.fi / 040 6411470
Seerumi-geeliputki 5 ml
Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.
Akkreditoitu testauslaboratorio T055
3 työpäivässä
KAIKKI | alle 0.35 | kU/l |
Ovalbumiini on kananmunan lämpölabiili proteiini, jota on eniten valkuaisessa. Herkistymiseen liittyy kohonnut riski saada oireita raasta tai matalassa lämpötilassa kypsennetystä kananmunasta. Allergeenisuus vähenee voimakkaan kuumentamisen jälkeen.
Tutkimus S -OvalbuE päivitetty 17.07.2020 / TM
Viimeisin päivitys: 30.11.2023 klo 00:42.