HUSLAB

Tutkimusohjekirjan etusivu. Hakemisto erikoisalan, nimen, lyhenteen tai tutkimusnumeron mukaan

Ruoka-aineet(fx19),IgE vasta-aineet, seerumista

20508 S -Fx19Ryh

Tiedustelut

Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262

Yhteyshenkilöt

kemisti Tuula Metso: tuula.metsoathus.fi / 050 427 1836 ja lääkäri Anna Lempiäinen: anna.lempiainenathus.fi / 040 6411470

Näyteastia

Seerumi-geeliputki 5 ml

Menetelmä

Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.

Akkreditoitu testauslaboratorio T055

Tulokset valmiina

3 työpäivässä

Viitearvot

KAIKKI alle 0.35 kU/l

Tulkinta

Katso myös tutkimuksen 3836 S -AllIgE tulkinta. Tutkimuksessa määritetään IgE-luokan vasta-aineita seuraavia ruoka-aineita vastaan: porkkana, peruna, pinaatti, kurkku.

Tutkimus S -Fx19Ryh päivitetty 16.11.2009 / LL

Sivun alkuun

© HUSLAB-liikelaitos. Ohjekirjajärjestelmästä vastaa Janne Suvisaari.
Ohjekirjasivuston viimeisin automaattinen päivitys: 16.10.2019 klo 01:10.