HUS Diagnostiikkakeskus

Tutkimusohjekirjan etusivulle

Ruoka-aineet (fx25), IgE vasta-aineet, seerumista

20602 S -Fx25Ryh

Tiedustelut

Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262

Yhteyshenkilöt

kemisti Katariina Alagrund: katariina.alagrundathus.fi / 0504272475 ja lääkäri Anna Lempiäinen: anna.lempiainenathus.fi / 040 6411470

Näyteastia

Seerumi-geeliputki 5 ml

Menetelmä

Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.

Akkreditoitu testauslaboratorio T055

Tulokset valmiina

3 työpäivässä

Viitearvot

KAIKKI alle 0.35 kU/l

Tulkinta

Katso myös tutkimuksen 3836 S -AllIgE tulkinta. Ruoka-aineet (fx25) koostuu seuraavista IgE-luokan vasta-aineista: seesaminsiemen, leivinhiiva, valkosipuli, selleri.

Tutkimus S -Fx25Ryh päivitetty 16.11.2009 / LL

Sivun alkuun

Viimeisin päivitys: 19.04.2024 klo 00:42.