HUSLAB

Tutkimusohjekirjan etusivu. Hakemisto erikoisalan, nimen, lyhenteen tai tutkimusnumeron mukaan

rGly m 4 PR-10 (soijapapu rekombinantti), IgE vasta-aineet, seerumista

20785 S -rGlym4E

Tiedustelut

Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262

Yhteyshenkilöt

kemisti Tuula Metso: tuula.metsoathus.fi / 050 427 1836 ja lääkäri Anna Lempiäinen: anna.lempiainenathus.fi / 040 6411470

Näyteastia

Seerumi-geeliputki 5 ml

Menetelmä

Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.

Akkreditoitu testauslaboratorio T055

Tulokset valmiina

3 työpäivässä

Viitearvot

KAIKKI alle 0.35 kU/l

Tulkinta

Soijan Gly m4 on lämpölabiili proteiini, jonka allergeenisuus vähenee kuumennettaessa. Kypsennetyt soijatuotteet eivät yleensä aiheuta oireita. Kypsentämättömät soijatuotteet voivat aiheuttaa suun ja nielun oireita ja runsas kerta-annos voi aiheuttaa koivuallergiselle merkittäviä oireita. Katso myös tutkimuksen 3836 S -AllIgE tulkinta.

Tutkimus S -rGlym4E päivitetty 23.01.2018 / ALL

Sivun alkuun

© HUSLAB-liikelaitos. Ohjekirjajärjestelmästä vastaa Janne Suvisaari.
Ohjekirjasivuston viimeisin automaattinen päivitys: 12.11.2019 klo 01:10.