HUSLABin tutkimusohjekirjan on korvannut 15.10.2024 HUS Diagnostiikkakeskuksen "AMMATTILAISEN SIVUSTO".
Tälle sivulle osoittavat linkit pyydetään päivittämään osoittamaan uudelle sivustolle osoitteeseen
Tutkimuksen S -LysotsE (7148) tiedot vanhassa tutkimusohjekirjassa
HUOM! NÄMÄ TIEDOT EIVÄT OLE ENÄÄ AJAN TASALLA.
Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262
Seerumi-geeliputki 5 ml
Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.
Akkreditoitu testauslaboratorio T055
3 työpäivässä
Lysotsyymi on kananmunan lämpölabiili proteiini. Herkistymiseen liittyy kohonnut riski saada oireita raasta tai matalassa lämpötilassa kypsennetystä kananmunasta. Allergeenisuus vähenee voimakkaan kuumentamisen jälkeen. Lysotsyymiä (E1105) käytetään monissa elintarvikkeissa sekä joissakin hammastahnoissa ja suunhoitotuotteissa.
Kyseessä allergiatutkimus, ei S-Lysotsyymi -määritys.