7148 | S -LysotsE |
Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262
Seerumi-geeliputki 5 ml
Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.
Akkreditoitu testauslaboratorio T055
3 työpäivässä
KAIKKI | alle 0.35 | kU/l |
Lysotsyymi on kananmunan lämpölabiili proteiini. Herkistymiseen liittyy kohonnut riski saada oireita raasta tai matalassa lämpötilassa kypsennetystä kananmunasta. Allergeenisuus vähenee voimakkaan kuumentamisen jälkeen. Lysotsyymiä (E1105) käytetään monissa elintarvikkeissa sekä joissakin hammastahnoissa ja suunhoitotuotteissa.
Kyseessä allergiatutkimus, ei S-Lysotsyymi -määritys.
Tutkimus S -LysotsE päivitetty 23.03.2022 / TM
Viimeisin päivitys: 01.12.2023 klo 00:42.