7322 | S -rCora1E |
Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262
kemisti Katariina Alagrund: katariina.alagrundhus.fi / 0504272475 ja lääkäri Anna Lempiäinen: anna.lempiainen
hus.fi / 040 6411470
Seerumi-geeliputki 5 ml
Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.
Akkreditoitu testauslaboratorio T055
3 työpäivässä
KAIKKI | alle 0.35 | kU/l |
Hasselpähkinän Cor a1 herkistyminen aiheuttaa useimmiten vain lieviä suuoireita, jos muut hasselpähkinän komponentit ovat negatiiviset. Cor a1 on lämpölabiili proteiini, jonka allergeenisuus vähenee kuumennettaessa. Katso myös tutkimuksen 3836 S -AllIgE tulkinta.
(Tieto päivityksestä puuttuu.)
Viimeisin päivitys: 05.12.2023 klo 00:41.