7330 | S -rGlym4E |
Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262
kemisti Katariina Alagrund: katariina.alagrundhus.fi / 0504272475 ja lääkäri Anna Lempiäinen: anna.lempiainen
hus.fi / 040 6411470
Seerumi-geeliputki 5 ml
Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.
Akkreditoitu testauslaboratorio T055
3 työpäivässä
KAIKKI | alle 0.35 | kU/l |
Soijan Gly m4 on lämpölabiili proteiini, jonka allergeenisuus vähenee kuumennettaessa. Kypsennetyt soijatuotteet eivät yleensä aiheuta oireita. Kypsentämättömät soijatuotteet voivat aiheuttaa suun ja nielun oireita ja runsas kerta-annos voi aiheuttaa koivuallergiselle merkittäviä oireita. Katso myös tutkimuksen 3836 S -AllIgE tulkinta.
(Tieto päivityksestä puuttuu.)
Viimeisin päivitys: 01.12.2023 klo 00:42.