HUSLABin tutkimusohjekirjan on korvannut 15.10.2024 HUS Diagnostiikkakeskuksen "AMMATTILAISEN SIVUSTO".
Tälle sivulle osoittavat linkit pyydetään päivittämään osoittamaan uudelle sivustolle osoitteeseen
Tutkimuksen S -nKaseiE (7400) tiedot vanhassa tutkimusohjekirjassa
HUOM! NÄMÄ TIEDOT EIVÄT OLE ENÄÄ AJAN TASALLA.
Allergiatutkimukset, puh. 050 448 5262
Lehmänmaitoallergiaa epäiltäessä. Kaseiini on lehmänmaidon tärkein komponentti.
Seerumi-geeliputki 5 ml
Akkreditoitu menetelmä, mukautuva pätevyysalue. Immunofluorometrinen. Phadia ImmunoCAP.
Akkreditoitu testauslaboratorio T055
3 työpäivässä
Kaseiini on lehmänmaidon tärkein komponentti, jonka allergeenisuus säilyy myös kuumennettaessa. Herkistyminen viittaa maitoallergiaan. Voimakkaasti kaseiiniherkistyneillä on riski saada vaikeita oireita maidosta. Tarvittaessa maitoallergian varmistamiseksi suositellaan valvottua välttämis-altistuskoetta.